top of page

Ένα μεγάλο ταλέντο και ένας προσγειωμένος άνρθωπος

O Bukayo Saka είναι η εκπληξη της σεζόν στην φετινή Άρσεναλ, καθώς ο 18χρονος άρπαξε την ευκαιρία που του έδωσε ο Unai Emery φέτος και έχει ξεκινήσει βασικός στα 3 τελευταία παιχνίδια της ομάδας του στην Premier League.


Παρά το γεγονός όμως πως είναι στην πρώτη ομάδα, δεν αλλάζει στα ίδια αποδυτήρια με τους συμπαίχτες του. Αντίθετα χρησιμοποιεί τα αποδυτήρια των ακαδημιών.

Είναι παράδοση στο προπονητικό κέντρο της Άρσεναλ, στο London Colney, πως για να πάει στην πτέρυγα της πρώτης ομάδας ένας παίχτης των ακαδημιών πρέπει πρώτα να προσκληθεί από τους παίχτες της πρώτης ομάδας. Ο λόγος που γίνεται αυτό είναι για να δείξει στους παίχτες ότι πρέπει να κερδίσουν την θέση τους στην ομάδα και για να τους κρατάει προσγειωμένους.

Ο Saka όμως μέχρι στιγμής φαίνεται αρκετά προσγειωμένος κάτι το οποίο αναγνωρίζουν όλοι. Και από την στιγμή που τον έχει πάρει υπό την προστασία και τις οδηγίες του ο Freddie Ljungberg στην πρώτη ομάδα φαίνεται πως η μετάβαση του πέρα από το γήπεδο αλλά και στα αποδυτήρια της πρώτης ομάδας δεν θα αργήσει να γίνει.

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 7/3

Comments


bottom of page