top of page

Το γενναιόδωρο ευχαριστώ του Kun Aguero στους εργαζόμενους της Manchester City


O Sergio Aguero είναι αδιαμφισβήτητα ένας από τους θρύλους της Manchester City. Και έφυγε και ως τέτοιος όπως θα δείτε παρακάτω.


Ο Kun Aguero πριν αποχαιρετήσει την ομάδα την προηγούμενη εβδομάδα αποφάσισε να φύγει με το κεφάλι ψηλά δείχνοντας την ευγνωμοσύνη του στους αφανείς ήρωες μίας ομάδας, κοινώς τους εργαζόμενους αυτής, που φροντίζουν ώστε οι ποδοσφαιριστές να μένουν συγκεντρωμένοι μόνο στο ποδόσφαιρο. Ο Αργεντίνος επιθετικός λοιπόν, αγόρασε σε όλους τους υπαλλήλους της ομάδας από ένα ρολόι Tag Heuer ή Hublot αξίας τουλάχιστον 1000 λιρών το καθένα. Σε κάθε ρολόι μάλιστα είχε γράψει το μήνυμα ‘’Gracias! Kun Aguero’’.

Δεν έμεινε όμως εκεί καθώς κατέθεσε ένα πολύ γενναιόδωρο ποσό στα χρήματα που μαζεύουν κάθε 6 μήνες οι παίχτες της ομάδας για να δωρίσουν στους φροντιστές της ομάδας, οι οποίοι τους βοηθούν ώστε να έχουν οτιδήποτε χρειαστούν στις προπονήσεις και τους αγώνες.

Και αν νομίζατε πως τελείωσε με τα παραπάνω κάνετε λάθος. Το μεγάλο του δώρο ήταν πως κλήρωσε το Range Rover του αξίας 40,000 λιρών στους εργαζόμενους της ομάδας. Νικητής ήταν ένας φροντιστής της ομάδας στον οποίο ο Aguero έχει ιδιαίτερη αδυναμία όπως μπορείτε να δείτε και στο συγκινητικό βίντεο της στιγμής που το παρέδωσε.



Ο Kun Aguero έφυγε με το κεφάλι ψηλά και είμαστε σίγουροι πως πέρα από τους φίλους της City θα λείψει και στους εργαζόμενους της ομάδας με τους οποίους όπως φαίνεται είχε πολύ στενό δέσιμο.

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 7/3

Комментарии


bottom of page