top of page

Μια νεκροφόρα σε γήπεδο

Όλες οι ομάδες της Αγγλίας προετοιμάζονται αυτήν την περίοδο σκληρά για να είναι πανέτοιμες στην ερχόμενη σεζόν. Το ίδιο ισχύει και για τις Non-League ομάδες. Εχθές είχαμε ένα φιλικό μεταξύ των Gateshead της National League και της Dunston UTS της Northern Premier League Division One East (8η κατηγορία). Αυτό το φιλικό δεν έληξε ποτέ. Ο λόγος είναι από τους πιο περίεργους που έχουμε συναντήσει ποτέ στο Αγγλικό ποδόσφαιρο.

Με τις δύο ομάδες να βρίσκονται στο 1-1 στην ανάπαυλα του παιχνιδιού, ο κόσμος στις εξέδρες έπινε χαλαρός τη μπύρα του καθώς περίμενε το δεύτερο ημίχρονο, κάτι που δεν έγινε ποτέ. Ξαφνικά όλοι είδαν δύο αυτοκίνητα να μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο κάνοντας κύκλος γύρω από τη σέντρα. Ήταν ένα ασημί station wagon και μία νεκροφόρα! Ο κόσμος από τα δύο αυτοκίνητα, εκτός από το ότι προκάλεσε ζημιά στο γρασίδι και πανικό στους φιλάθλους, πετούσε και κάποια φυλλάδια. Εν τέλη μετά από λίγη ώρα, τα άτομα που επενέβαιναν στη νεκροφόρα μπήκαν στο ασημί αυτοκίνητο και έφυγαν, αφήνοντας τη νεκροφόρα στη μέση του γηπέδου! Ο κόσμος είχε πανικοβληθεί καθώς δε μπορούσε να καταλάβει τι συνέβη και κάπως έτσι το φιλικό διεκόπη άδοξα. Τα κίνητρα αλλά και ο τρόπος που τα δύο αμάξια προσπέρασαν την ασφάλεια του γηπέδου και μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο, ακόμα δεν έχουν διευκρινιστεί.

Το μόνο θετικό σε αυτήν την παράξενη υπόθεση είναι το ότι δεν καταγράφηκε κάποιος τραυματισμός. Κρίμα πάντως για τον κόσμο που παρευρέθηκε στο γήπεδο να απολαύσει την ομάδα του μετά από τόσο καιρό. Οποιονδήποτε λόγο διαμαρτυρίας και να είχαν οι άνθρωποι στα αμάξια, θα μπορούσαν σίγουρα να βρουν έναν καλύτερο τρόπο από το να διακόψουν ένα φιλικό ποδοσφαιρικό ματς. Δείτε αποκλειστικά πλάνα από το συμβάν στο παρακάτω βίντεο


Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 7/3

Comments


bottom of page