top of page

H τελευταία μέρα της σεζόν στην Championship

Αν ένα πράγμα αγαπάμε από τον Μάιο αυτό είναι πως αυτό το μήνα είναι παραδοσιακά η τελευταία αγωνιστική της Championship που πάντα μας προσφέρει συγκινήσεις. Σήμερα λοιπόν είναι αυτή η μέρα και στις 14:30 διεξάγονται όλα τα ματς της 46ης και τελευταίας αγωνιστικής της σεζόν.

Φέτος δεν έχουμε μάχες σε όλα τα μέτωπα όπως πέρυσι, μιας και η άνοδος και οι θέσεις των play-off έχουν κριθεί. Από την άλλη όμως, στην μάχη της παραμονής έχουμε τον κακό χαμό. Τρεις ομάδες (Derby County, Rotherham και Sheffield Wednesday) διεκδικούν την μία θέση της παραμονής και οι δύο μάλιστα παίζουν μεταξύ τους.

Η βαθμολογία στον πάτο της Championship

Derby County εναντίον Sheffield Wednesday λοιπόν το μεγάλο ματς, όχι απλά της αγωνιστικής αλλά και ολόκληρης της σεζόν. Δεν είναι τυχαίο πως ο προπονητής της Derby County, Wayne Rooney, το χαρακτήρισε ένα από τα μεγαλύτερα ματς της καριέρας του.


Όχι και άδικα μιας και ο νικητής στο ματς του Pride Park τα παίρνει όλα και ο χαμένος τον δρόμο για την League One. H Derby County λοιπόν με νίκη παραμένει στην κατηγορία σίγουρα, αλλά βολεύεται και με ισοπαλία αρκεί να μην κερδίσει η Rotherham την Cardiff στην Ουαλία. Αν βέβαια η Rotherham κερδίσει και η Sheffield Wednesday κάνει το ίδιο απέναντι στη Derby, τότε η Rotherham θα μείνει στην κατηγορία.

Σε οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα η Rotherham υποβιβάζεται στην League One. Με λίγα λόγια πιάνουμε μπύρες και βάζουμε να δούμε το Derby County - Sheffield Wednesday σήμερα.


Επίσης για τους πιο καμένους, που σας αγαπάμε και λίγο παραπάνω, στις 17:00 είναι και η τελευταία αγωνιστική της League Two όπου 8 ομάδες κυνηγούν είτε την απευθείας άνοδο είτε τα play-off, αλλά αν γράψουμε όλα τα σενάρια θα βαρεθείτε να διαβάζετε. Σίγουρα όμως θα είμαστε με το κινητό στο χέρι για τα live scores.

H βαθμολογία στην League Two


Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 7/3

Comments


bottom of page