top of page

Η κερασμένη μπύρα της 38ης αγωνιστικής

#FreeBeer for Pablo Fornals!

Ολοκληρώθηκε χθες η σεζόν 2020-2021 της Premier League σε μια αγωνιστική με πολλές συγκινήσεις. Ο μπάρμαν μας είναι για τελευταία φορά φέτος εδώ για να αναδείξει τον MVP της τελευταίας αγωνιστικής και να τον κεράσει την καθιερωμένη του μπύρα.



Αυτή θα καταλήξει στον παίκτη της West Ham καθώς ήταν εξαιρετικός στη νίκη με 3-0 των Σφυριών επί της Southampton. Ο Fornals σκόραρε τα 2 πρώτα γκολ για την ομάδα του μόλις μέσα σε 3 λεπτά, ενώ ήταν αυτός που έδωσε και την ασίστ στον Declan Rice για το τρίτο γκολ.


Η West Ham με αυτή τη νίκη έφτασε τους 65 βαθμούς και τερμάτισε στην 6η θέση η οποία της εξασφαλίσει την παρουσία της στους ομίλους του Europa League για πρώτη φορά στην ιστορία της! Το σύνολο του David Moyes έκανε μια εξαιρετική χρονιά και η Ευρωπαϊκή παρουσία τους αξίζει και με το παραπάνω.

Και κάπως έτσι κλείνει η ενότητα Κερασμένη Μπύρα για αυτή τη σεζόν. Ο μπάρμαν θα ξαναρχίσει τα κεράσματα τον Αύγουστο με την έναρξη της νέας χρονιάς! Σας ευχαριστούμε όλους για τη στήριξη και τα σχόλιά σας για ακόμα μια χρονιά!

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Comments


bottom of page