top of page

Ένα τατουάζ που δε θα μείνει για πάντα

Τελικά το ποδόσφαιρο δεν θα επιστρέψει στο σπίτι του. Δυστυχώς η Αγγλία χθες ηττήθηκε από τη Γαλλία στον προημιτελικό του Μουντιάλ και το όνειρο του It's coming home έλαβε τέλος οριστικά. Εμείς, αφού γκρινιάξουμε λίγο σήμερα, θα συνεχίσουμε κανονικά τις ζωές μας, το ίδιο και εσείς. Όμως ένας φίλος της Αγγλίας θα πρέπει να κάνει κάποιες αλλαγές στο σώμα του.



Ο 25χρονος Dennis Pope από το Blackpool, ξόδεψε περίπου 40 λίρες πριν από τέσσερα χρόνια για να κάνει τατουάζ στη γάμπα του το "England 2018 World Cup Winners". Αφού τα 3 Λιοντάρια αποκλείστηκαν από την Κροατία στο Μουντιάλ της Ρωσίας, ο Dennis αποφάσισε να μη διαγράψει όλο το τατουάζ, απλά να σβήσει την ημερομηνία και να την αλλάξει σε 2022.


Όπως δήλωσε ο ίδιος, δεν ήθελε να διαγράψει όλο το τατουάζ, καθώς οι μνήμες από το Μουντιάλ του 2018 ήταν υπέροχες και αυτό ήθελε να το έχει και πάνω στο σώμα του. Μετά όμως και από τη χθεσινή ήττα ίσως ξανασκεφτεί το να κάνει μια οριστική διαγραφή. Κάτι μας λέει πως σίγουρα δεν είναι ο μόνος φίλαθλος που θα κάνει κάτι τέτοιο.


Με αυτά και με αυτά τελείωσε η πορεία της Αγγλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο με μια πικρή ήττα. Τουλάχιστον εμείς θα πιούμε μερικές μπύρες να ξεχαστούμε. Δεν έχουμε δα και ολόκληρο τατουάζ να καλύψουμε...

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 7/3

Comments


bottom of page