top of page

Barman Tales 9/5


Γεμάτη εβδομάδα στην παμπ του μπάρμαν μας ο οποίος έβγαλε τη σούβλα του στην παμπ του και έμαθε τα ελληνικά έθιμα στους θαμώνες του κερνώντας τους ωραίο αρνάκι μαζί με τις μπύρες τους. Για αντάλλαγμα οι θαμώνες του, του μετέφεραν τα σημαντικότερα νέα του νησιού τα οποία και σας μεταφέρει για ακόμα μία εβδομάδα.


🍺 Η Chelsea ψάχνει τρόπο να ξεφορτωθεί τον Romelu Lukaku και για να το κάνει αυτό αποφάσισε να δεχτεί όποια πρόταση έρθει για τον παίχτη με ένα ποσό κοντά στα 38 εκ. λίρες. Η Ρόμα καθώς και ομάδες της Σαουδικής Αραβίδης ενδιαφέρονται για τον παίχτη. 


🍺 Ο Thomas Tuchel παρακολουθεί από κοντά την κατάσταση στην Manchester United μιας και τον ενδιαφέρει η προοπτική του πάγκου της ομάδας σε περίπτωση αποχώρησης του Erik Ten Hag.


🍺 Φωτιά έχει ανάψει ο Darwin Nunez ο οποίος έσβησε όλες τις φωτογραφίες του με τη φανέλα της Liverpool από το προσωπικό του Ίνσταγκραμ. Βέβαια δεν υπάρχει θέμα αποχώρησης του παίχτη από την ομάδα παρά τις φήμες.


🍺 Η West Ham βρίσκεται σε συζητήσεις με τον 19χρονο Βραζιλιάνο εξτρέμ της Corinthians, Wesley Gassova.


🍺 Ο Kalvin Phillips ελπίζει να ανέβει η Leeds στην Πρέμιερ Λιγκ μιας και ο ίδιος επιθυμεί μία επιστροφή στην ομάδα της καρδιάς του σε περίπτωση ανόδου της ομάδας. 


🎙Και στα δικά μας, αύριο θα ανέβει το νέο μας πόντκαστ με θέμα τους 10 καλύτερους παίχτες που δεν έχουν κατακτήσει ποτέ την Πρέμιερ Λιγκ. 


That's all chaps για αυτή την εβδομάδα!


Ραντεβού την επόμενη με περισσότερα νέα από το μεγάλο νησί🍺 

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 4/7

Barman Tales 23/5

Barman Tales 16/5

Comments


bottom of page