top of page

Barman Tales 9/12


Ακόμα μία εβδομάδα με γεμάτη δράση τόσο εντός γηπέδων όσο και εκτός, καθώς πλησιάζουμε στο παζάρι του Ιανουαρίου και οι φήμες πάνε και έρχονται. Για ακόμα μία εβδομάδα λοιπόν, ο μπάρμαν μας αφού μέθυσε τους θαμώνες του, έμαθε όλες τις φήμες και αφού τις φίλτραρε, σας μεταφέρει τα σημαντικότερα νέα που συζητήθηκαν στις pubs του νησιού την εβδομάδα που μας πέρασε


🍺H Newcastle όπως είναι ευρέως γνωστό θέλει να ενισχυθεί τον Γενάρη με σκοπό να σώσει τη χρονιά. Ο πρώτος της στόχος αυτή τη στιγμή φαίνεται πως είναι ο Jesse Lingard, του οποίου το συμβόλαιο με την Manchester United λήγει το καλοκαίρι. Στόχος τους είναι να τον κάνουν τον πιο ακριβοπληρωμένο παίχτη της ομάδας για να τον δελεάσουν. Στο ραντάρ της ομάδας είναι και οι Harry Winks, Ross Barkley και Kieran Trippier.

🍺Η σχέση μεταξύ Rafa Benitez και Luca Digne στην Everton φαίνεται πως έχει φτάσει στο χειρότερο της σημείο. Ο 28χρονος Γάλλος έμεινε εκτός αποστολής στο ματς της Δευτέρας με την Arsenal και ο λόγος είναι ένας καυγάς που είχε με τον Benitez στην προπόνηση πριν τον αγώνα στα ισπανικά. Ο Digne από όταν ήρθε ο Ισπανος τεχνικός στην ομάδα αμφισβητεί τον πιο αμυντικό ρόλο που του έχει δώσει καθώς και την τακτική του προσέγγιση. Το ενδεχόμενο πλέον να αποχωρήσει ο Digne από την ομάδα είναι ανοιχτό, αν και λίγο δύσκολο λόγω του πολυετούς συμβολάιου του.


🍺O 21χρονος επιθετικός της Λιλ, Jonathan David, είναι στόχος της Arsenal. Προς το παρόν η ομάδα τον παρακολουθεί χωρίς να έχει εκφράσει ενδιαφέρον.

🍺Η Everton φαίνεται πως ετοιμάζει πρόταση για τον 26χρονο επιθετικό της Ζενίτ, Sardar Azmoun. Ο Ιρανός είχε ακουστεί στο παρελθόν και για της West Ham, Tottenham και Arsenal.

🍺H West Ham μετά και τον τραυματισμό του Kurt Zouma που αναμένεται να τον κρατήσει εκτός εως και 3 μήνες θα κυνηγήσει σίγουρα έναν αμυντικό τον Γενάρη. Ένας μεγάλος στόχος της ομάδας είναι ο Nathan Ake της Manchester City, η περίπτωση του οποίου όμως έχει πολλές δυσκολίες. Πιο προσιτή περίπτωση που εξετάζει επίσης η ομάδα, είναι αυτή του Nathaniel Phillips της Liverpool.

🍺Η Brighton για να δώσει λύσεις στην επίθεση της εξετάζει την περίπτωση του 26χρονου επιθετικού της Μπεσίκτας, Cyle Larin.

🍺🍺🍺Και στα δικά μας, έρχεται αύριο το νέο μας podcast με ένα πολύ ιδιαίτερο και ενδιαφέρον θέμα.

That’s all chaps για αυτή την εβδομάδα!

Ραντεβού την επόμενη με περισσότερα νέα από το μεγάλο νησί🍺

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 4/7

Barman Tales 23/5

Barman Tales 16/5

Comments


bottom of page