top of page

Barman Tales 7/10


Και πάνω στα καλύτερα της Premier League, τσουπ ,φτάσαμε στο δεύτερο διάλειμμα των εθνικών ομάδων έτσι για να ξενερώσουμε. Αυτό όμως δεν αλλάζει στο παραμικρό το κοινωνικό έργο του μπάρμαν μας, που είναι να μεθάει τους θαμώνες του και να ψαρεύει τα μυστικά τους. Έτσι για ακόμα μία εβδομάδα, πιστός στο κοινωνικό του έργο, σας μεταφέρει τα σημαντικότερα νέα που συζητήθηκαν στις pubs του νησιου.

🍺H Tottenham (και προφανώς o Daniel Levy) έχει συμφωνήσει στο συμβόλαιο του Nuno Espirito Santo ρήτρα η οποία αναφέρει πως αν δεν τερματίσει στην 6αδα η ομάδα, το συμβόλαιο του μπορεί να τερματιστεί χωρίς να πληρώσει καμία αποζημίωση η ομάδα.


🍺H Manchester City εμφανίζεται ως μία από τις ομάδες που ενδιαφέρεται για την απόκτηση του 24χρονου αμυντικού της Βιγιαρεάλ, Pau Torres.


🍺H υπόθεση πώλησης της Newcastle επανέρχεται στο προσκήνιο μιας και η μεριά των Σαουδαράβων φαίνεται πως έλυσε το θέμα μεταξύ της BeIN Sport και την παράνομη κάλυψη των αγώνων της Premier League. Αυτό φαίνεται πως ανάβει το πράσινο φως στην αγορά της ομάδας.


🍺H Southampton θέλει να ενισχυθεί τον Γενάρη με σκοπό να αποφύγει οποιαδήποτε μάχη για την παραμονή, Ένα από τα ονόματα που ενδιαφέρει έντονα την ομάδα είναι αυτό του 19χρονου επιθετικού της Fulham, Fabio Carvalho.

🍺O Harry Winks βλέποντας το μειωμένο χρόνο του στην ομάδα, είναι διατεθιμένος να φύγει ως δανεικός το Γενάρη και δεν θα έλεγε όχι και στην προοπτική του εξωτερικού.


🍺O Kalvin Phillips είναι θετικός στο ενδεχόμενο να ανανεώσει το συμβόλαιο του με τη Leeds, το οποίο λήγει σε δύο χρόνια.


🍺🍺🍺Και στα δικά μας, αύριο θα ανέβει το νέο μας podcast με άρωμα μπάρμαν οπότε μείνετε συντονισμένοι.


That’s all chaps για αυτή την εβδομάδα!

Ραντεβού την επόμενη με περισσότερα νέα από το μεγάλο νησί 🍺

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 4/7

Barman Tales 23/5

Barman Tales 16/5

Comments


bottom of page