top of page

Barman Tales 30/12


Τελευταία στήλη barman tales για το 2021 και o barman σας ευχαριστεί για την παρέα που του κρατήσατε όλη τη χρονιά. Παρά τις γιορτινές ημέρες, οι θαμώνες της pub του ήταν σταθεροί στις θέσεις τους και ο μπάρμαν μας σταθερά τους κερνούσε τις αγαπημένες τους μπύρες. Έτσι για ακόμα μία εβδομάδα, αφού τους μέθυσε, έμαθε και σας μεταφέρει τα σημαντικότερα νέα του νησιού.


🍺Η Newcastle βρίσκεται σε συζητήσεις με την Ατλέτικο Μαδρίτης για τον 31χρονο δεξιό μπακ Kieran Trippier για τον οποίο ετοιμάζει και πρόταση. Το συμβόλαιο του παίχτη με τους Ισπανούς λήγει σε 18 μήνες.

🍺Η Everton είναι σε συζητήσεις με την Chelsea για τον δανεισμό του Ross Barkley στην ομάδα. Επίσης οι Μπλε μετά τον τραυματισμό του Ben Chilwell που χάνει τη σεζόν, ενδιαφέρονται για τον Lucas Digne, του οποίο το μελλόν στην Everton φαντάζει δυσοίωνο (τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι), έπειτα τόσο από τις κακές του σχέσεις με τον Rafa Benitez όσο και από τη διαφαινόμενη απόκτηση του αριστερού μπακ Vitaliy Mykolenko από την Σαχτάρ Ντόνετσκ.


🍺Η Manchester City δεν θα αποκτήσει αντικαταστάτη μετά τη φυγή του Ferran Torres, καθώς θέλει να δώσει περισσότερο χρόνο στον 19χρονο Cole Palmer ο οποίος προέρχεται από τις ακαδημίες της ομάδας.


🍺H Manchester United απέρριψε την πρόταση της Σεβίλλης για το δανεισμό του Anthony Martial μέχρι το τέλος της σεζόν. Οι Ισπανοί πρότειναν να καλύψουν το 50% του μισθού του Γάλλου ενώ οι κοκκινοι διάβολοι ζητούν το 100% συν ένα μικρό ποσό για την ομάδα.

🍺Πολύς λόγος γίνεται για το ενδιαφέρον τη Μπάγερν Μονάχου για το Raphinha της Leeds και την πιθανότητα μεταγραφής του τον Γενάρη. Από τις pubs του Leeds πάντως πηγάζει η βεβαιότητα πως ο 25χρονος Βραζιλιάνος θα μείνει σίγουρα μέχρι το καλοκαίρι στην ομάδα.


🍺Και στα της αγαπημένης μας Championship, η εκπληκτική Middlesbrough του Chris Wilder είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του 21χρονου επιθετικού Aaron Connolly της Brighton ως δανεικού.


That’s all chaps για αυτή την εβδομάδα! Ραντεβού την επόμενη χρονιά με περισσότερα νέα από το μεγάλο νησί🍺


Καλή χρονιά σε όλους!

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 4/7

Barman Tales 23/5

Barman Tales 16/5

コメント


bottom of page