top of page

Barman Tales 25/11


Τελευταία Πέμπτη του φθινοπώρου και τα κρύα στην Αγγλία έχουν πιάσει για τα καλά. Τι το καλύτερο λοιπόν από το να μπεις σε μία ζεστή pub και να πιεις μία κρύα μπύρα σκέφτηκαν οι θαμώνες του μπάρμαν μας. Σε μία εβδομάδα λοιπόν που οι ποδοσφαιρικές φήμες πήραν φωτιά, ο μπάρμαν μας αφού μέθυσε τους θαμώνες του έμαθε και σας μεταφέρει τις σημαντικότερες από αυτές που συζητήθηκαν στις pubs του νησιού την εβδομάδα που μας πέρασε.

🍺Το πιο καυτό θέμα της εβδομάδας είναι προφανώς το θέμα του προπονητή της Manchester United. Ο Ernesto Valverde μιλάει με την ομάδα για προσωρινός προπονητής αλλά θα μιλήσουν και άλλοι προπονητές με την ομάδα. Το πλάνο είναι να έρθει στην ομάδα ένας υπηρεσιακός προπονητής μέχρι το καλοκαίρι και τότε σε μία καλύτερη αγορά να κυνηγήσει τον νούμερο ένα στόχο της τον Mauricio Pochettino. Βέβαια μη σας κάνει εντύπωση αν τα αποτελέσματα του Carrick είναι καλά να μείνει αυτός μέχρι το τέλος της σεζόν.

🍺Στο σημαντικότερο νέο της Liverpool είναι πως ο Mo Salah είναι πολύ κοντά στην ανανέωση του συμβολαίου του με τους Κόκκινους.


🍺H Wolves είναι ανοιχτή στο να δεχτεί προτάσεις για τον Adama Traore τον Γενάρη. Το συμβόλαιο του 25χρονου Ισπανού λήγει το καλοκαίρι του 2023 και οι ‘’λύκοι’’ θα δεχτούν να παραχωρήσουν τον παιχτή με ένα ποσό κοντά στα 20 εκ. λίρες με σκοπό να συγκεντρώσουν χρήματα για την απόκτηση του Hwang Hee Chan. Για τον παίχτη έχει ακουστεί πως ενδιαφέρεται η Λίβερπουλ.


🍺Η West Ham ενδιαφέρεται για την περίπτωση του 19χρονου επιθετικού της Σπάρτα Πράγας, Adam Hlozek.


🍺H Arsenal ετοιμάζει πρόταση για μονοετή ανανέωση στον Alexandre Lacazette, με τον παίχτη να είναι δυσαρεστημένος καθώς θέλει μεγαλύτερη διάρκεια συμβολαίου.

🍺Η Norwich ενδιαφέρεται για την απόκτηση του 20χρονου εξτρέμ την Aston Villa, Keinan Davis.

That’s all chaps για αυτή την εβδομάδα!

Ραντεβού την επόμενη με περισσότερα νέα από το μεγάλο νησί🍺

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 4/7

Barman Tales 23/5

Barman Tales 16/5

Comments


bottom of page