top of page

Barman Tales 23/1

Πέμπτη σήμερα και παρά την εμβόλιμη αγωνιστική, ο μπάρμαν μας είναι εδώ για να σας μεταφέρει όσα συζητήθηκαν στις pubs του νησιού, σε μια καυτή μεταγραφική εβδομάδα.


🍺-H Tottenham βρίσκεται σε επαφές με τον Βραζιλιάνο επιθετικό της Real Sociedad, Willian Jose, και ο 28χρονος αναμένεται στο Λονδίνο για να συζητήσει με την ομάδα.

🍺-Η Chelsea κατέθεσε την πρόταση της για δανεισμό του Edinson Cavani μέχρι το τέλος της σεζόν.

🍺-Η Arsenal ενδιαφέρεται να αποκτήσει αμυντικό τον Γενάρη και ένας από τους στόχους της είναι ο Layvin Kurzawa της PSG. Οι Γάλλοι όμως ζητάνε 5 εκ. ευρώ με το συμβόλαιο του παίχτη να λήγει το καλοκαίρι.

🍺-Η Brighton αναμένεται να κάνει μόνιμη μεταγραφή τον δανεισμό του Aaron Mooy από την Huddersfield, πληρώνοντας 5 εκ. λίρες για τον Αυστραλό.

🍺-Η Μπαρτσελόνα ακούγεται πως ενδιαφέρεται για τον Aubameyang. Αν ο παίχτης όμως αποχωρήσει πριν το τέλος του συμβολαίου του, το καλοκαίρι του 2021, τότε θα χάσει το loyalty bonus του συμβολαίου του που ανέρχεται στα 15 εκ. λίρες.

🍺-Η West Ham ενδιαφέρεται για τον Ryan Fraser του οποίου το συμβόλαιο με την Bournemouth λήγει το καλοκαίρι. Επίσης η Equipe στην Γαλλία ανέφερε ότι τα "σφυριά" ενδιαφέρονται και για τον Dimitri Payet, αλλά στις pubs δεν έχει ακουστεί κάτι ακόμα.

🍺-Η Leeds ψάχνει απελπισμένα επιθετικό και αφού και η τρίτη της πρόταση για τον Che Adams της Southampton απορρίφθηκε, πλέον στόχος της είναι ο Britt Assombalonga της Middlesbrough.

That's all chaps για αυτή την εβδομάδα.

Ραντεβού την επόμενη, με περισσότερα νέα από τις pubs του μεγάλου νησιού!🍺

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 4/7

Barman Tales 23/5

Barman Tales 16/5

コメント


bottom of page