top of page

Barman Tales 21/10


Εβδομάδα γεμάτη ποδόσφαιρο για όλα τα γούστα η συγκεκριμένη και η pub του μπάρμαν μας γέμισε από τους σταθερούς του θαμώνες. Θαμώνες τους οποίους για ακόμα μια εβδομάδα αφού μέθυσε, έμαθε και σας μεταφέρει τα σημαντικότερα νέα που συζητήθηκαν στις pubs του νησιού την εβδομάδα που μας πέρασε.

🍺Τα ονόματα για τον πάγκο της Newcastle κάνουν παρέλαση αυτές τις μέρες. Lucien Favre, Eddie Howe και Paulo Fonseca μίλησαν με την ομάδα την προηγούμενη εβδομάδα και φαίνεται πως είναι προς το παρόν τα πρώτα φαβορί για τον πάγκο της ομάδας. Στη λίστα υπάρχουν και οι περιπτώσεις των Roberto Martinez, Steven Gerard και Unai Emery, οι οποίες όμως είναι δύσκολο να προχωρήσουν.

🍺Ο Mo Salah φημολογείται πως για να ανανεώσει με τη Liverpool θα ζητήσει συμβόλαιο γύρω στις 400,000 λιρες την εβδομάδα.


🍺Ο Bruno Fernandes απείλησε την Manchester United πως θα ζητήσει μεταγραφή, όταν έμαθε πως η ομάδα ήταν μεταξύ των 12 που θα έπαιρναν μέρος στην European Super League. Μία μπύρα στον Bruno από εμάς παρακαλώ🍺


🍺Η Chelsea είναι σε συζητήσεις για την ανανέωση του Mason Mount. H διοίκηση των Μπλε θέλει να τον κάνει από τους υψηλότερα αμοιβόμενους παίχτες της ομάδας.


🍺Leeds και Burnley ενδιαφέρονται για την απόκτηση του 27χρονου μέσου της Chelsea, Ross Barkley.


🍺H Brighton παρακολουθεί στενά τον 23χρονο επιθετικό της Γαλλικής Κλερμόν, Mohamed Bayo, o οποίος κοστολογείται στα 11 εκ. ευρώ


🍺🍺🍺Και στα δικά μας, την Κυριακή έρχεται νέο επεισόδιο Matchdays στο κανάλι μας στο YouTube! Αν θέλετε να το δείτε πρώτοι μπορείτε να μας κάνετε ένα subscribe!


That’s all chaps για αυτή την εβδομάδα!


Ραντεβού την επόμενη με περισσότερα νέα από το μεγάλο νησί🍺

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 7/3

Comments


bottom of page