top of page

Barman Tales 19/11

#barmantales Σε κάποια διαδικτυακή pub ακούστηκε πως αν ο μπάρμαν δεν βγει να πει τα νέα του νησιού η βδομάδα δεν τελειώνει. Μιας και εμείς θέλουμε οπωσδήποτε να έρθει το Σαββατοκύριακο για να δούμε επιτέλους λίγη Premier League, αφήνουμε τον μπάρμαν μας να βγει για ακόμα μία εβδομάδα και να σας μεταφέρει τα σημαντικότερα νέα που συζητήθηκαν στις διαδικτυακές pubs του νησιού την εβδομάδα που μας πέρασε.


🍺Μετά και το ντόμινο τραυματισμών στην Liverpool, ο Jurgen Klopp έδωσε αυτή την εβδομάδα την ευκαιρία σε 8 παίχτες των ακαδημιών να εντυπωσιάσουν και να κερδίσουν μία θέση στην πρώτη ομάδα.

🍺Η Manchester United ενδιαφέρεται για τον 20χρονο αμυντικό της Μπράγκα, David Carmo αλλά η ομάδα προσανατολίζεται πρώτα να πουλήσει παίχτες τον Γενάρη πριν προχωρήσει σε οποιαδήποτε μεταγραφή. Θέλει πρώτα να ξεφορτωθεί τα συμβόλαια των Phil Jones, Sergio Romero και Marcos Rojo. Επιπλέον όλο και περισσότερο ακούγονται και οι φήμες πως η ομάδα ενδιαφέρεται για τον Raphael Varane.

🍺Οι διαπραγματεύσεις του Adama Traore με την Wolves έχουν παγώσει και ο Ισπανός υποστηρίζει πως αυτός είναι ο λόγος του μειωμένου χρόνου συμμετοχής του φέτος.

🍺H Barnsley σκέφτεται έντονα την περίπτωση του Mario Balotelli και για την ακρίβεια η ομάδα επικοινώνησε με εκπροσώπους του παίχτη. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάτι παραπάνω αλλά ίσως υπάρξει πρόταση τις επόμενες μέρες για τον 30χρονο Ιταλό.

🍺Ένας από τους υποψήφιους που ακούγονται έντονα για τον πάγκο της Derby County είναι ο νυν βοηθός προπονητή της Aston Villa, John Terry.

🍺Οι προπονητές της Premier League έχουν ενώσει τις δυνάμεις τους ώστε να αλλάξει την απόφαση της η διοργανώτρια αρχή και να επιτρέψει και πάλι τις 5 αλλαγές κατα την διάρκεια του αγώνα.

🍺Όπως ξέρετε, στα σχόλια μπορείτε να ρωτήσετε για την ομάδα σας και ο μπάρμαν θα σας απαντήσει.

That’s all chaps για αυτή την εβδομάδα!

Ραντεβού την επόμενη με περισσότερα νέα από το μεγάλο νησί🍺

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 4/7

Barman Tales 23/5

Barman Tales 16/5

Comments


bottom of page