top of page

Barman Tales 12/3

#barmantales Στους ρυθμούς του κορωνοϊου όλη η Ευρώπη, πέρα από τους Άγγλους οπαδούς οι οποίοι πίνουν κανονικά τις μπύρες τους στις pubs του νησιού, δίνοντας υλικό στον barman μας. Έτσι φορώντας την μάσκα του, ο μπάρμαν μας σας μεταφέρει τα σημαντικότερα νέα του νησιού που συζητήθηκαν στις pubs την περασμένη βδομάδα.


🍺Η Liverpool έχει βάλει στο στόχαστρο της τον 17χρονο εξτρέμ Jeremy Doku της Anderlecht. Η πρώτη πρόταση της απορρίφθηκε από τους Βέλγους αλλά οι Άγγλοι θα επιστρέψουν με βελτιωμένη.

🍺Chelsea και Tottenham ενδιαφέρονται για τον 21χρονο τερματοφύλακα της Bournemouth, Aaron Ramsdale.

🍺O 22χρονος μπακ της Arsenal, Ainsley Maitland-Niles έχει μείνει εκτός ομάδας μέχρι νεωτέρας μιας και έχει αργήσει στις προπονήσεις αρκετές φορές φέτος.

🍺Το μέλλον του Dean Smith στον πάγκο της Aston Villa είναι αβέβαιο και ενδεχόμενη ήττα στο ματς του Σαββάτου απέναντι στην Chelsea ίσως να αποτελέσει και το τελευταίο του παιχνίδι στον πάγκο της ομάδας.

🍺Ο Dean Henderson είπε στους συμπαιχτες του στην Sheffield United πως αν η Manchester United δεν του εγγυηθεί θέση βασικού τερματοφύλακα στην ομάδα, τότε θα επιστρέψει και πάλι σαν δανεικός στην Sheffield του χρόνου.

🍺Ο Jamie Vardy αν και έχει αποσυρθεί από την εθνική ομάδα της Αγγλίας, ανέφερε πως είναι ανοιχτός σε μια επιστροφή στην εθνική για το Euro 2020. Άλλη μια λύση στα χέρια του Gareth Southgate

That's all chaps για αυτή την εβδομάδα! Ραντεβού την επόμενη με περισσότερα νέα από το μεγάλο νησί🍺

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 4/7

Barman Tales 23/5

Barman Tales 16/5

Comentarios


bottom of page