top of page

Barman Tales 1/7


Αν νομίζετε πως το θερμόμετρο έχει χτυπήσει κόκκινο μόνο στην Ελλάδα κάνετε λάθος! Το ίδιο συμβαίνει και στο μεταγραφικό παζάρι της Αγγλίας που αυτή την εβδομάδα έχει γίνει ο κακός χαμός με τις ανακοινώσεις προπονητών. Κόκκινο επίσης έχουν χτυπήσει και οι πωλήσεις μπύρας μετά τη μεγάλη νίκη της Αγγλίας απέναντι στη Γερμανία. Μέσα σε ένα από αυτά τα μεθύσια των Άγγλων λοιπόν, ο μπάρμαν μας αφού μέθυσε τους θαμώνες του, έμαθε και σας μεταφέρει τα σημαντικότερα νέα που άκουσε στις pubs του νησιού.

🍺H Arsenal έχει προχωρημένες επαφές με τον 21χρονο αριστερό μπάκ της Μπενφίκα, Nuno Tavares. Οι κανονιέρηδες επίσης είναι πάρα πολύ κοντά στο να συμφωνήσουν με την Brighton για την μεταγραφή του κεντρικού της αμυντικού Ben White, με το deal να φαίνεται πως θα κλέισει κοντά στα 50 εκ. λίρες.


🍺Η Leicester ενδιαφέρεται ζεστά για τον 26χρονο Ιταλό εξτρέμ της Σασουόλο, Domenico Berardi, για τον οποίο επίσης ενδιαφέρεται και η Μίλαν.


🍺H Aston Villa έκανε δεύτερη βελτιωμένη πρόταση για τον Emile Smith Rowe ύψους 30 εκ. λιρών, η οποία απορρίφθηκε και αυτή, με την Arsenal να προσπαθεί να ανανεώσει τον 20χρονο μέσο της, του οποίου το συμβόλαιο λήγει το καλοκαίρι του 2023. Επίσης η Villa ενημέρωσε τη Southampton για το ενδιαφέρον της για τον James Ward Prowse και η ομάδα παράλληλα παρακολουθεί τις περιπτώσεις των Harry Winks της Tottenham και Todd Cantwell της Norwich.


🍺Έπειτα από τρεις σεζόν ως δανεικός στην Leeds United, o Jack Harrison επιτέλους θα κάνει μόνιμη την μετακίνηση του από την Manchester City στην ομάδα του Yorkshire.


🍺Μετά το κάζο με τον Lucien Favre, ο οποίος τελευταία στιγμή μετάνιωσε και έκανε πίσω στη συμφωνία του με την Crystal Palace, η ομάδα του Λονδίνου τα έχει βρει σε όλα με τον Patrick Vieira, με τις ανακοινώσεις για τον πάγκο της ομάδας να αναμένονται τις επόμενες ημέρες.

🍺Και στα της Championship, μετά τη αποχώρηση του Scott Parker από τον πάγκο της Fulham, η ομάδα ετοιμάζεται να ανακοινώσει τον Marco Silva για διάδοχο του.


🍺🍺🍺Τέλος στα πιο σημαντικά νέα, αύριο Παρασκευή θα ανεβάσουμε το νέο μας podcast το οποίο και θα έχει ένα πολύ ενδιαφέρον θέμα. Μείνετε συντονισμένοι!


That’s all chaps για αυτή την εβδομάδα!

Ραντεβού την επόμενη με περισσότερα νέα από το μεγάλο νησί🍺

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 4/7

Barman Tales 23/5

Barman Tales 16/5

Comments


bottom of page